سیر سیاه فرآورده شده

سیر سیاه
فرآورده شده به صورت طبیعی و تخصصی
مناسب برای همه افراد
اصلی ترین درمان برای بیماری های مزمن
پاکسازی بدن و سمزدا
دارای آنتی اکسیدان فراوان
بهبود گردش خون و کنترل کننده فشار خون
170 گرمی

400.000 تومان

سیر سیاه فرآوری شده طبیعی

قیمت و خرید سیر سیاه فرآورده شده طبیعی موثر برای پاکسازی و سم زدایی بدن مناسب برای تمامی برای تمامی بیماری ها در ایران ترک 1 مشاهده کنید.

سیر نه تنها به عنوان یک ماده غذایی‪ ،‬بلکه به عنوان یک غذای فراسودمند نیز در سراسر جهان محبوب است‬. دلیل این امر اینست که از مدت ها قبل، خواص بیشمار سیر برای بدن انسان به رسمیت شناخته شده است.‬ تاریخچه مصرف سیر طولانی است‬‬ و از زمان های بسیار قدیم، استفاده شده است. سیر فرآوری شده – سیر سیاه، تحت دما و رطوبت کنترل شده از سیر سفید به دست می آید. در نتیجه این فرآیند بوی تند سیر از بین می رود و بافت نرم و ژله مانند پیدا میکند. میزان آنتی اکسیدان در سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید تقریباً سه برابر بیشتر است.

چرا سیر سیاه ؟

تغییر سير به سير سياه باعث تبديل آليسين به يک آنتي اکسيدان قوي تر و پايدارتر به نام اس آليل سيستئين SAC ميشود. اِس اَليل سيستين قابليت جذب بالاتري در دستگاه گوارش دارد و فواید آنتی اکسیدانی بیشتری نیز در مقایسه با آلیسین دارد.

به راحتی میتوانید سیر سیاه را در طول روز مصرف کنید بدون اینکه مشکلات بد تنفسی را تجربه کنید.

و همانطور که میدانید سیر به هضم غذا نیز کمک میکند.

در اثر تخمیر میزان انتی اکسیدان سیر چندین برابر میشود. این ترکیبات به کاهش استرس، اکسیداسیون، تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از پیری زودرس کمک میکنند.

سیرسیاه در کاهش کلسترول بد (LBL) ، تنظیم فشارخون، بهبود گردش خون موثر است و می تواند خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد.

همچنین ضد التهاب و ضد سرطان است و از التهاب و رشد سلول های سرطانی جلوگیری میکنند.

سیر سیاه چگونه به دست می آید؟ بوته های سیر برای هفته ها در معرض میزان مشخصی از متغیرهای گرما و رطوبت قرار می گیرند. در پایان این فرآیند، رنگ سیر تیره و برخی ترکیبات مفید موجود در آن افزایش می یابد.

سیر سیاه حاوه آمینو اسید ها و ویتامین هایی هست که انرژی بدن را افزایش میدهد و به بهبودی عملکرد ورزشی کمک میکند.

مقایسه سیر سفید و سیر سیاه:

سیر سفیدسیر سیاه
طعم تند و سوزانندهطعم شیرین، ملایم و بدون بوی تند
مشکل در هضم به وجود میارهراحت و سبک در هضم
باعث ماندگاری بوی بد در دهان در طولانی مدتعدم ماندگاری بو و کاهش بوی بد دهان
کاهش انرژی بدن و خواب آلودگیافزایش چند برابری انرژی
قابل استفاده در آشپزیقابل استفاده در آشپزی و خوراکی و درمان

راهنمای محصول

روش مصرف: شما میتوانید از سیر سیاه در غذاها با دستور العمل های مختلف استفاده کنید، یک طعم و مزه جدید را به میز خود اضافه کنید و سالم تر شوید.

به صورت خام مانند خرما – افزودن به سالاد، پاستا، سوشی و.. – استفاده در هنگام صبحانه یا میان وعده – مصرف 1 تا 2 حبه در روز برای بزرگسالان مناسب است.

وزن: ۱۷۰ گرم

ترکیبات: سیر تازه

سیر یکی از اولین گیاهانی است که در بسیاری از فرهنگ ها و تمدن ها برای حفظ سلامت انسان مورد استفاده قرار میگرفته و حدود ۵۰۰۰ سال است که شناخته شده است. دنیای مدرن علوم، تحقیقات خود را در مورد تأثیرات احتمالی سیر بر سلامت انسان ادامه میدهد و تمایل دارد تا اعتقادات فرهنگ های باستان را در مورد فواید سیر

شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود. پس از باز کردن بسته در یخچال نگهداری شود.

احتیاط: کسانی که داروی ضد انعقاد خون مصرف می کنند حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت نمایند.

در صورت داشتن هر گونه بیماری خاص یا مصرف دارویی خاص ، قبل از استفاده از فرآورده با مشاورین ایران ترک 1 مشورت کنید. 09125963744